Biri x’te tekrar paylaştığımız bi gönderiyi tekrar paylaştığında onun bildirimi bize düşüyorsa bu eleman benim tekrar paylastigimdan görüp mü beğenmiş oluyor yoksa direkt tüm tekrar paylasanlar gözüküyor mu eğer öyleyse bı salak beni stalklarken yakalanıyor sürekli 🤠














